About‎ > ‎

Interior



The main chapel remains in its preserved condition. The intimate setting seats fifty people in the ten original pews with cushions. The stained glass windows, donated by members of the congregation in the 1970s, along with the original fir flooring create a charming atmosphere.

The chapel can be decorated to reflect the personality of the occasion. From simple elegance to elaborate finery the chapel can accommodate a variety of events.

An early addition to the rear of the chapel was deconstructed and rebuilt in April 2007. A special emphasis was placed on energy efficiency, sustainable building practices, easy access and versatility of use.

The full kitchen and food prep area have a dedicated service entrance, perfectly suited for catered events. The painted bead-board cabinets utilize recycled flooring from the original addition, and the look is period authentic.

The lounge area includes a comfortable seating area suitable for visiting or event preparation with a private covered deck and a gorgeous view of the lake.

The multi-purpose back room is 20’ x 24’ with a green acid-stained and heated concrete floor. A set of 8’ double doors open to an area suitable for a large connected tent. A perfect spot for the wedding reception, or a myriad of other uses.

Tucked into the attic of the addition is a rental suite consisting of a seating lounge with operable skylights, a bedroom with multiple dormers and recycled fir flooring, and a charming bathroom with a skylight view of the lake and ski area.